Masterclass Nazomer Weven (Saoristijl) 1dag

14sep2023

Masterclass 1 dag

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Bij Weefstudio Leatemia

€125 incl. materialen, koffie, thee en wat lekkers

 

Nazomer Weven

De nazomer is nog genieten van zon, schaduw, een frisse wind, een bruisende stad. Tijdens deze Nazomer Weven (1 dag) ontdek je inspiratie uit de natuur en hoe je deze kan verwerken in een weefwerk. Luchtig, met een combinatie van linnen, katoen en wol.  Je kunt een theedoek of een stof maken die je thuis kan ophangen of verwerken tot kleding.  

We weven volgens de Saori stijl.  Een vrije manier van weven waar je gebruik maakt van textuur, kleur, en materiaal om tot een prachtig geweven werkstuk te komen. We weven op staande weefgetouwen (3 Saori en 1 Schacht en Spindle). In de studio is divers materiaal aanwezig om mee te weven. Ook om op het werk te borduren of appliqueren.

De masterclass Saori-weven is zeer toegankelijk voor beginners en ervaren wevers, aangezien er geen vaste regels zijn. Iedereen kan een eigen unieke weefwerk maken, ongeacht ervaring. Ontdek de prachtige Japanse Saori-weeftechniek en geniet van een ontspannen en creatieve dag in een prachtige intieme weefstudio. Bij warm weer kunnen we ook buiten onder een grote boom weven.


Maximaal 4 deelnemers, minimaal 3 deelnemers

 

Registratie is niet meer mogelijk